Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corina Căprioriu a ratat medalia la Rio: A pierdut finala mică

agerpres
Corina Caprioriu

Corina Căprioriu a ratat şansa de a câştiga bronzul la Rio. Românca, vicecampioană olimpică la Londra, a pierdut bronzul după ce a fost învinsă de portugheza Telma Monteiro.

Vicecampioana olimpică de la Londra a fost surprinsă după 35 de secunde de Monteiro, care a reușit un yuko. Lusitana, la adăpostul acestui avantaj, a făcut un meci obstrucționist, iar Căprioriu nu a reușit să găsească o breșă în apărarea ei. În semifinale, Căprioriu cedase în prelungiri în fața braziliencei Rafaela Silva. Anterior, românca le-a învins pe kosovara Nora Gjakova și pe taiwaneza Lien Chen-Ling.

Căprioriu a ocupat în final locul 5, cea mai bună clasare de până acum a unui sportiv român la Jocurile de la Rio. Monica Ungureanu (48 kg) și Andreea Chițu (52 kg) nu au reușit nici ele performanțe la Rio, ocupând locurile 17, respectiv 7. La JO 2012, România a obținut două medalii de argint la judo, prin Alina Dumitru (48 kg) și Corina Căprioriu (57 kg). România mai are un reprezentant în concursul de judo la Rio, pe Daniel Natea (+100 kg), anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.