Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corina Chiriac şi fosta handbalistă Gabriela Đukanović, autoare de cărţi de spiritualitate prezentate la Târgul de carte Gaudeamus

impact.ro
corina chiriac

Cărţile cântăreţei Corina Chiriac şi a fostei handbaliste Gabriela Đukanović - "Minuni trăite" şi "Nu mă mai tem" - se regăsesc printre 'vedetele' volumelor din Colecţia Noua Spiritualitate coordonată de profesorul Dumitru Constantin-Dulcan, prezentate la Târgul de carte Gaudeamus, a declarat pentru AGERPRES directorul Editurii Şcoala Ardeleană din Cluj-Napoca, poetul Vasile George Dâncu.

"În cadrul Târgului Gaudeamus avem programate o serie de evenimente mai aparte, cum este lansarea recentelor volume din seria de autor Dumitru Constantin-Dulcan, 'Inteligenţa Materiei', o ediţie aniversară în română, engleză şi franceză, însoţită de text de Neale Donald Walsch, precum şi 'Cuvinte alese', o antologie alcătuită de Vasile Andreica. Tot joi, de la ora 17,00, la Sala Titulescu, avem evenimentul 'Pledoarie pentru o Nouă Spiritualitate', în cadrul căruia sunt lansate volumele din Colecţia Noua Spiritualitate, prezentate de profesorul Dumitru Constantin-Dulcan, coordonatorul seriei, şi de către autori. Astfel, vor fi lansate volumele 'Minuni trăite', de Corina Chiriac, 'Nu mă mai tem', de Gabriela Đukanović, 'Inteligenţa animalelor. O introducere prin experimente', de Eleodor Gh. Bistriceanu, 'Viul de dincolo de materie. Revelaţii cuantice în Fiziopatologie', de Mihaela Gheorghiu, 'Avataruri', de Doina-Elisabeta Mihalcea, 'Dieta Minţii', de Adina Moldoveanu, şi 'Criză şi democraţie. Rezilienţa dreptului, a statului de drept şi a drepturilor omului în contextul lumii contemporane', de Ovidiu Predescu. Toate aceste volume sunt prezentate de Dumitru Constantin-Dulcan", a arătat Vasile George Dâncu, potrivit Agerpres.

Despre cartea "Minuni trăite" a Corinei Chiriac, profesorul Dulcan a precizat că aceasta se citeşte ca un roman, "cu sufletul la gură'', şi redă minunile trăite "cu un farmec aparte, seducător şi cu mult umor".

"Este indiscutabil că valoarea cărţii este egală de la un capăt la celălalt. Când prezentul ne dezamăgeşte, refugiul în trecutul unei celebre artiste, păstrat într-o carte, poate fi un dar", a spus Dulcan.

Despre fosta handbalistă, Gabriela Đukanović, profesorul Dulcan a arătat că "face parte din elita acelor fiinţe de esenţă rară", care, "deşi a avut şansa de a urca de multe ori pe podiumul gloriei prin sport şi pe aceea de a trăi în vecinătatea vârfului puterii, acolo unde puţini oameni ajung, a rămas aceeaşi persoană modestă, lucidă, cu iubire pentru toţi semenii şi în primul rând pentru Dumnezeu".

"Ca scriitoare, transcende din condiţia vieţii laice într-un spaţiu al miracolului şi al tainei sacre. Esenţa acestei cărţi este cuprinsă în introducere, care descrie întreaga poveste, crezul său, marea iubire pentru Fiinţa Supremă, pentru semeni şi mai ales pentru acei nefericiţi ai sorţii pe care noi îi etichetăm ca fiind delincvenţi. În concluzie, Gabriela Đukanović vine cu o carte originală, deosebit de importantă, mai ales pentru momentul pe care îl traversează acum omenirea, având ca mesaj esenţial edificarea unei lumi mai bune, fără ură şi fără violenţă, motivată de respectul reciproc dintre semeni şi de o iubire necondiţionată", arată Dumitru Constantin-Dulcan în prefaţa cărţii ''Nu mă mai tem''.

Directorul Editurii Şcoala Ardeleană a precizat că volumul "Nu mă mai tem" de Gabriela Dukanovic va fi lansat şi sâmbătă, de la ora 11,00, la sala Dalles din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.