Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corina Crețu amenință un primar cu DNA: 'Oare nu se gândește nimeni de la DNA să o investigheze?' - FOTO

Inquam Photos / Octav Ganea
Corina Cretu

Comisarul european, Corina Crețu (PRO România), nu a fost invitată să ia cuvântul la deschiderea oficială a sărbătorii câmpenești Sâmbra Olilor. După ce a dat cuvântul premierului Dăncilă, primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, a refuzat să dea cuvântul celorlați invitați, motiv pentru care Corina Crețu s-a înfuriat, a luat microfonul și a transmis salutări oșenilor prezenți la Sâmbră.

Citește și: Liviu Pleșoianu îl NIMICEȘTE pe Ștefan Bănică Junior, după atacul la PSD: 'Timp de zece ani, sub Băsescu, s-a luptat cu Veta'

Crețu s-a supărat și a atras atenția că ”Sâmbra nu este a partidelor politice!”. “Este inadmisibil să ai un reprezentant în Comisia Europeană, pe care să nu îl saluți, doar pentru că ești în campanie electorală! Toate investițiile, de 85%, de care vi s-a vorbit aici au fost aprobate din fonduri europene. Numai bine vă doresc, sănătate și succes!”, a transmis Corina Crețu.

Corina Crețu a postat ulterior următorul mesaj pe Facebook: „Dacă doamna primar de la Negrești Oaș nu a considerat civilizat să mă salute, oare nu se gândește nimeni de la DNA să o invesigheze? Sincer, în ce țară trăim? Numai dvs. vă puteți exprima opinia la vot, în 26 mai!!!”, a scris Crețu. Mesajul a fost ulterior șters de Corina Crețu.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.