Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corina Crețu anunță că va CANDIDA la europarlamentare: Ce om important a convins-o și pe lista căruia partid va figura

flickr.com
Klaus Iohannis Corina Crețu Iohannis Crețu Iohannis

Corina Crețu, comisar european, a anunțat că va candida la europarlamentare! Dar, nu din partea PSD, ci din partea PRO România, partidul lui Victor Ponta.

”Da, candidez la europarlamentare. Aveam ideea de a nu candida. E firesc să îmi folosesc această experiență obținută la nivel european. Cred că pot să ajut România mai mult de la Bruxelles. Nu am luat o decizie despre PSD. Am o ofertă concretă de la domnul Victor Ponta. PSD nu mi-a propus nimic, au zis că nu au discutat. Eu sunt social-democrat convins.

Citește și: Juncker salută o decizie controversată a Guvernului României

De 12 ani sunt la Bruxelles, am început ca observator, după aceea două mandate de parlamentar european, vicepreşedinte al Parlamentului European, de aproape cinci ani comisar european, cred că este firesc să îmi folosesc această experienţă acumulată la nivel european pe care cred că o pot folosi ajutând România mult mai mult de la Bruxelles, din calitate de parlamentar european. Nu am luat o decizie (cu privire la partidul pe lista căruia va candida - n.r.) pentru că am o singură ofertă publică la ora actuală, de la domnul Ponta, de la Pro România, o analizez, e un om cu care am colaborat foarte mult, care m-a propus pentru comisar european. PSD nu mi-a propus deocamdată nimic, au spus că nu au discutat până acum.

Citește și: Creștere semnificativă a salariilor!

Adică aş vrea să candidez şi am această ofertă pe care o analizez şi pentru care îi mulţumesc domnului Ponta. Eu nu ştiu de ce el este atât de demonizat în interiorul PSD, pentru că eu când am fost în campania electorală, în 2014, mă scuzaţi, prim-ministru era domnul Ponta şi în toată campania nu am vorbit decât despre această guvernare de succes, am vorbit despre locuri de muncă, despre folosirea banilor europeni şi aşa am câştigat 16 locuri din 32, adică jumătate din mandate pe listele PSD. Este păcat că s-a creat această ruptură ireversibilă.”, a spus Corina Crețu la România TV.

Citește și: S-a aflat! Cine e, de fapt, românul care a realizat din ‘umbră’ discursul lui Donald Tusk .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.