Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corina Crețu rupe frontul în Pro România: mesaj pentru Victor Ponta, după scandalul cu Mihai Tudose

corina cretu

Momente tensionate la Pro România, după ce Mihai Tudose a declarat în exclusivitate pentru ȘTIRIPESURSE.RO că guvernul Ludovic Orban trebuie susținut. Liderul partidului, Victor Ponta, anunța imediat că parlamentarii care vor vota noul guvern vor fi excluși din partid. De cealaltă parte, prim-vicepreședintele Daniel Constantin, a precizat că există un curent în partid și se încearcă schimbarea poziției lui Victor Ponta, în așa fel încât parlamentarii Pro România să poată vota guvernul Orban fără a fi excluși din partid. În acest context tensionat Corina Crețu își anunță tot sprijinul pentru Victor Ponta, „care a reușit, într-un timp atât de scurt, să ofere o alternativă politică reală, europeană și cu adevărat social-democrată tuturor celor care își doresc o schimbare în bine pentru România”.

Citește și: Mihai Tudose îi declară RĂZBOI TOTAL lui Victor Ponta: Eu m-am înscris într-un partid, nu într-un trib unde șeful emite edicte

„E începutul unei săptămâni decisive, la finalul căreia România va lua o primă hotărâre privind viitorul său pentru următorii cinci ani. M-am bucurat să fiu alături de colegii noștri de la PRO România ieri, care au demonstrat pe parcursul întregii campanii că, prin bună-credință și prin corectitudine, politica poate fi cu adevărat altfel, mult mai aproape de ceea ce își doresc românii. Toată aprecierea pentru Victor Ponta - care a reușit, într-un timp atât de scurt, să ofere prin PRO România o alternativă politică reală, europeană și cu adevărat social-democrată tuturor celor care își doresc o schimbare în bine pentru România. O săptămână frumoasă tuturor”, a precizat Corina Crețu pe Facebook.

Conflictul din Pro România are loc în ziua învestirii guvernului Ludovic Orban, de la ora 14:00, miza fiind numărul de voturi necesare. Pentru a fi învestit sunt necesare 233 de voturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.