Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corina Crețu, evazivă privind un nou mandat de europarlamentar: Nu știi niciodată ce îți rezervă viața

arhiva personala
Corina Cretu

Comisarul european Corina Crețu a declarat, într-un interviu acordat România Tv, că și-a propus să se gândească serios, anul viitor, dacă vrea să fie europarlamentar, precizând că după 11 ani la Bruxelles ar fi logic să continue și "nu știi niciodată ce îți rezervă viața", potrivit Mediafax.

Întrebată, într-un interviu acordat România TV, dacă dorește să redevină europarlamentar, Corina Crețu a răspuns: "Eu mi-am propus să mă gândesc la acest lucru foarte serios începînd de anul viitor, pentru că mi-am dat seama că îmi consum prea multă energie, cu durere, că sunt atacată, s-au depășit anumite limite de către unii oameni, dar am un mare respect pentru acest partid. După 11 ani la Bruxelles ar fi logic să continui. Dar nu știi niciodată ce îți rezervă viața. Voi reveni anul viitor și voi spune".

Citeste si S-a ajuns la un acord privind ieșirea Marii Britanii din UE! Anunțul făcut de premierul Theresa May

Chestionată dacă mai crede în PSD, comisarul european pentru politică regională a replicat: "Am multe îngrijorări și refuz să mă gândesc, mă gândesc la ceea ce am de făcut în acest moment. Voi decide dacă voi candida ca și comisar european. Nu e obligatoriu să candidez".

Aceasta a adăugat că nu i s-a propus să fie europarlamentar, precizând că nu a fost făcută de către PSD comisar european.

"Nu, nu mi s-a propus (să fiu europarlamentar – n.r.). Acest lucru că am fost făcută de partid comisar european. Hai să fim foarte serioși. A fost o înțelegere între dl Ponta și dl Juncker", a explicat Crețu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.