Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corina Crețu SPULBERĂ acuzațiile lui Liviu Dragnea în scandalul 'scrisoarea lui Timmermans': 'Discursul împotriva mea se bazează pe dezinformare!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Corina Cretu

Comisarul european Corina Crețu răspunde atacurilor lansate de liderul PSD. Liviu Dragnea, la adresa ei. Dragnea  a acuzat, astăzi, că votul dat în Consiliul de miniștri pentru a transmite scrisoarea de avertisment către România, semnată de Frans Timmermans, o pune în dificultate pe Corina Crețu, din moment ce în Consiliu decizia a fost luată cu unanimitate. Practic, Dragnea acuză că fosta sa colegă de partid ar fi votat împotriva României.

Citește și: Liviu Pleșoianu îl NIMICEȘTE pe Ștefan Bănică Junior, după atacul la PSD: 'Timp de zece ani, sub Băsescu, s-a luptat cu Veta'

"Se impune o precizare în urma recentelor atacuri la adresa mea, care vin dinspre dl Liviu Dragnea și alți oameni ai săi:

Eu fac parte din Colegiul Comisarilor, NU din Consiliul de Miniștri – unde se reunesc miniștrii Guvernelor naționale (deci inclusiv ai Guvernului României)!

În Colegiul Comisarilor nu s-a votat trimiterea acestei scrisori.

Îmi pare rău să văd că aceste atacuri escaladează și sper ca ultima săptămână de campanie să nu polarizeze și mai mult societatea, cu atât mai mult cu cât discursul împotriva mea se bazează pe dezinformare!", scrie Corina Crețu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.