Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corina Martin (ALDD): Litoralul este pregătit să atragă 50.000 de turiști în minivacanța de Rusalii

www.digi24.ro
litoral, mare, valuri

Litoralul românesc este pregătit pentru atragerea a 50.000 de turiști în minivacanța de Rusalii, iar Delta Dunării pentru 20.000 - 25.000 de persoane, susține Corina Martin, vicepreședintele Asociației Litoral - Delta Dunării.

Aceasta a adăugat că stațiunile Mamaia, Vama Veche și Venus se află în topul preferințelor turiștilor români. "Așteptăm pe Litoral 50.000 de turiști în minivacanța de Rusalii și 20.000 — 25.000 pentru Delta Dunării. Mamaia stă foarte bine la evenimente în această perioadă, la fel și Vama Veche. Avem Kudos FEST la Mamaia, ediția cu numărul 6, un festival de muzică electronică cu 8.000 de participanți înregistrați cu bilet, români și străini, la care vin DJ foarte cunoscuți, iar una dintre seri va fi transmisă în direct la o televiziune din Belgia. Oferte sunt pentru toată lumea începând de la 2, 3 sau 4 nopți, iar unele hoteluri oferă și o noapte suplimentară pentru 4 nopți achiziționate. Sunt oferte personalizate și este bine pentru că hotelierii au început să aibă oferte dinamice, să se plieze pe conjunctura și pe genul de minivacanță pe care o avem acum. Noi sperăm să avem de fapt un al doilea 1 Mai", a declarat, miercuri, pentru Agerpres, vicepreședintele Asociației Litoral — Delta Dunării.

Potrivit sursei citate, tarifele pleacă de la 200 — 250 de lei pentru o cameră dublă pe noapte la un hotel de trei sau patru stele, dar pot ajunge și la 500 de lei pe noapte dacă vorbim de hoteluri de 5 stele. "Turiștii vor avea parte în minivacanța de Rusalii de diferite surprize, excursii, terapii spa, facilități pentru familiile cu copii. De asemenea, avem și trei locații destinate numai adulților, în Vama Veche și Mamaia, un concept care se dezvoltă în ultimul timp. Dacă Mamaia și Vama Veche sunt deja cunoscute turiștilor pentru distracție, putem spune că stațiunea Venus, datorită numărului mare de hoteluri de 4 și 5 stele, a urcat mult în anul trecut și continuă să atragă și anul acesta turiști. Există acolo resorturi care au facilități mai speciale și într-o zonă liniștită numită de noi "zona verde a litoralului". Cei care vor distracție și petrecere, o vacanță activă, aleg Mamaia și Vama Veche, iar pentru liniște stațiunea Venus", a adăugat Martin.

Vicepreședintele Asociației Litoral — Delta Dunării a menționat că au început și vacanțele "Litoralul pentru Toți", dar care nu se aplică pentru acest weekend, însă ofertele sunt tentante ca în fiecare an. "Litoralul pentru Toți" nu se aplică în acest weekend, ci imediat după el, dar sunt oferte la fel de tentante ca în fiecare an, respectiv în jur de la 300 de lei la un hotel de 3 stele pentru 6 nopți sau de 400 de lei la patru stele. Litoralul este pregătit", a adăugat Martin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.