Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornel Dinu: 'Dacă juca cu Nistor de la început, victoria era asigurată. Norvegienii au avut posesia incontestabil, dar au atacat total hazardat'

www.gsp.ro
Cornel Dinu

Cornel Dinu (71 de ani), fostul jucător și antrenor de la Dinamo București, a analizat partida România-Norvegia, disputată marți seara, pe Arena Națională, scor 1-1, în grupa F de calificare la EURO 2020. Remarcatul acestuia a fost Alexandru Mitriță, potrivit Mediafax.

Mitriță a fost marcatorul unicului gol al României. Mijlocașul lui New York City FC a punctat în minutul 62, după o fază individuală și l-a impresionat pe Cornel Dinu:

„Dacă juca cu Nistor de la început, victoria era asigurată. Norvegienii au avut posesia incontestabil, dar au atacat total hazardat, cu cinci sau șase jucători. I-am prins în contraatacuri cu trei apărători. Singurul care a putut să facă asta a fost cel care nu și-a găsit loc la națională, Mitriță. (n.r. – Anton) Nu vreau să-mi luați rima în râs, dar nici măcar beton nu poate să mai pompeze la mijlocul terenului. Am avut un singur jucător. Admirabil Mitriță! Unde a fost până acum? În America!”, a spus Cornel Dinu, marți seara, la DigiSport.

România şi Norvegia au remizat, marţi seara, pe Arena Naţională, scor 1-1, în grupa F de calificare la EURO 2020. Mitriţă a deschis scorul, în minutul 62, însă Sorloth a egalat, în minutul 90+2.

Astfel, România se menţine pe locul 3, în spatele Spaniei şi Suediei.

Clasamentul grupei F de calificare, după opt runde disputate:

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

1. Spania - 20p

2. Suedia - 15p

3. România - 14p

4. Norvegia - 11p

5. Insulele Feroe - 3p

6. Malta - 3p

Meciurile rămase de disputat în grupa F:

15 noiembrie: România-Suedia/ Spania-Malta/ Norvegia-Insulele Feroe

18 noiembrie: Spania-România/ Suedia-Insulele Feroe/ Malta-Norvegia

Cum poate obţine România calificarea la EURO 2020:

În aceste condiţii, România este obligată să învingă Suedia, pe Arena Naţională, la 15 noiembrie, pentru a păstra şanse la calificare. De asemenea, echipa lui Contra trebuie să obţină cel puţin un egal, trei zile mai târziu, contra Spaniei, la Madrid, în varianta foarte probabilă în care Suedia se va impune contra Insulelor Feroe, în ultimul joc al grupei.

La Campionatul European din 2020 vor obţine calificarea primele două clasate. În cazul în care două echipe sunt la egalitate de puncte, principalul criteriu de departajare este reprezentat de rezultatul meciurilor directe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.