Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornel Dinu: 'De vreo lună și jumătate vă zic că Dinamo nu are șanse la play-off!'

www.gsp.ro
Cornel Dinu

Dinamo a suferit o nouă înfrângere în campionat, în etapa cu numărul 21 gruparea din Ștefan cel Mare a pierdut în fața celor de la Sepsi OSK, scor 1-2, și continuă să fie în afara zonei de play-off, potrivit Mediafax.

Gruparea din Ștefan cel Mare este pe locul 8 cu 28 de puncte, la cinci lungimi distanță de ultimul loc care se califică în play-off, ocupat acum de Gaz Metan Mediaș.

"Eu de vreo lună și jumătate vă zic că Dinamo nu are șanse la play-off! Problema este că la Dinamo n-a existat nicio minte limpede, cu experiență, care să fi construit ceva de când a venit Ionuț Negoiță. Eu am stat două luni la începutul „erei" sale, apoi mi s-a spus că nu se plătește trecutul.

Vezi și: Prim-ministrul Orban face anunţul aşteptat: Legea bugetului de stat, prin angajarea răspunderii Guvernului dacă PSD nu face pe placul PNL

Tu crezi că merge să dai mărgăritare la porci? La fotbal, îți trebuie un staff competent. Și-apoi, te pui pe muncă. De exemplu, am stoperi? Nu. Atunci hai să-i caut sau să-i cresc. Și mai departe, pe celelalte posturi. La Dinamo? A tunat și-a fulgerat! Cei care au ales jucătorii pentru Dinamo nu au făcut nimic pentru club", a spus Cornel Dinu, pentru Gazeta Sporturilor, care i-a transmis un mesaj lui Dan Nistor:

"Nimeni nu e de neînlocuit, dar depinde cu ce înlocuiești. Dan este un jucător bun, înfiorător este că a fost pictat pe autocar, dar asta e o gândire de schimbător de viteze. Nistor ar face bine să vorbească mai rar, maximum o propoziție de patru cuvinte, apoi să-și țină celelalte păreri pentru el. Întrucât are doar tentative de umor".

Dan Nistor pare decis să plece de la Dinamo în această pauză de iarnă, mai ales după conflictul pe care l-a avut cu suporterii la finalul meciului cu Sepsi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.