Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornel Dinu, despre Contra: A fost o necunoaștere atât a advesarului, cât și a propriei echipe

www.gsp.ro
Cornel Dinu

Cornel Dinu a continuat să îl atace pe Cosmin Contra, după eșecul suferit de echipa națională a României, scor 0-2 în fața Suediei, înfrângerea care este echivalentă cu ratarea calificării la EURO 2020, în preliminariile clasice, confrorm Mediafax.

"S-a dat dovadă de necunoaștere totală a capacității de joc a Suediei. Lucrurile sunt simple când joci cu o echipa care joacă 4-4-2 de 40 de ani.

Felul în care a gândit selecționerul a fost total aiurea, nu a avut nicio legătură cu fenomenul fotbalistic. A fost o necunoaștere atât a advesarului, cât și a propriei echipe.

Deloc nu a gândit componența echipei Contra. cu un astfel de adversar trebuia să mergi pe jucători care țin mingea, gen Nistor, Alibec, Budescu, Ianis Hagi. Pentru asta îți trebuie o capacitate de analiză creată în timp, cunoaștere, nu e cazul la Contra", a declarat Dinu, la Digi Sport, care a făcut referire și la președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu:

"Nu e el de vină, ci cei de la FRF. Când te așezi pe un scaun atât de important printr-o crimă, cum a fost arestarea lui Popescu, comandată probabil de nașul lui Burleanu, Dâncu, e foarte greu să crezi că vom reuși să facem ceva".

Cornel Dinu a precizat care sunt favoriții lui pentru preluarea funcției de selecționer al României: "Aș alege între unul ca Mircea Lucescu și unul care a dovedit că poate să construiască, precum Gică Hagi".

România mai are o șansă pentru a ajunge la Campionatul European

Spania și Suedia s-au calificat la EURO 2020 în preliminariile clasice, în timp ce România va participa, în martie, la barajul din Liga Națiunilor. Tricolorii se vor duela cu Islanda sau Scoția în semifinale. Partidele de la baraj se desfășoară într-o singură manșă, după care va urma finala din fiecare divizie. Astfel, din cele patru divizii se vor califica alte patru echipe naționale la turneul final.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.