Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornel Dinu, după ce a fost numit cetățean de onoare al Bucureștiului: 'FRF trebuia să trateze cu nume elocvente care au mai condus echipa națională'

www.gsp.ro
Cornel Dinu

Cornel Dinu a vorbit, joi, în cadrul evenimentului în care a fost numit cetățean de onoare al Municipiului București, despre numirea în funcția de selecționer a lui Mirel Rădoi, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Banii cheltuiți de candidați în campania pentru alegerile prezidențiale- Cine conduce topul

Cornel Dinu a vorbit, în cadrul evenimentului în care a fost făcut cetățean de onoare al Municipiului București, despre numirea în funcția de selecționer a lui Mirel Rădoi: "Se ştie că o echipă mai puţin dotată, atunci când este bine aşezată, bine educată, bine montată, poate să învingă o echipă care are valori mai mari, sau poate o coeziune mai mare, cazul Islandei. Sunt optimist, dar ştiu că sunt greutăţi foarte mari”.

”Am nişte rezerve, pentru că a reuşi într-un astfel de moment o nouă revenire a fotbalului românesc, era nevoie în primul rând de oameni cu experienţă, oameni care au antrenat echipa naţională. Îi urez succes lui Mirel Rădoi, dar repet, în momentul în care se regăseşte fotbalul nostru, cu această schimbare de generaţii, cu nişte jucători care evoluează sau nu evoluează, fiind obligatorie îmbinarea criteriului valoric cu cel al formei sportive, probabil că Mirel Rădoi nu cred că are capacitatea la ora actuală să creeze acest mixaj, această forţă colectivă”, a mai spus Dinu.

Citește și: Cătălin Predoiu, despre schimbarea legilor justiției: ‘Avem în vedere alte trei priorități’ .

Cornel Dinu este de părere că Mirel Rădoi nu este suficient de experimentat și că Federația Română de Fotbal ar fi trebuit să discute cu antrenori care au mai pregătit naționala mare: ”Federaţia trebuia să trateze în primul rând cu 3 sau 4 nume elocvente, care au mai condus echipa naţională, au experienţă, au dovedit că ştiu ce să facă. Şi nu întâmplător am început această variantă cu Mircea Lucescu, care încă mai cred că are puterea să mai conducă. Depinde bineînţeles de el. După aceea cred că trebuiau să vină neapărat oameni care au mai antrenat echipa naţională, cu orice sacrificiu, începând cu Gică Hagi, poate chiar Răzvan Lucescu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.