Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corneliu Bichineţ de la PMP râde de Liviu Dragnea: Dacă schimbă premierii în ritmul acesta, vreo 20-30 de parlamentari pot fi prim-miniştri

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea PSD

Preşedintele PMP Vaslui, deputatul Corneliu Bichineţ, a declarat, vineri, pentru Agerpres, că parlamentarii PSD trebuie să fie foarte fericiţi, fiindcă au cu toţii şanse reale să facă parte din executiv, în condiţiile în care PSD schimbă guvernele atât de des.

"Parlamentarii PSD trebuie să fie cei mai fericiţi din Univers, deoarece, dacă Dragnea schimbă premierii în ritmul acesta, în mod cert 20 - 30 dintre actualii parlamentari vor putea deveni prim-miniştri, iar ceilalţi deputaţi şi senatori încap toţi pentru un scurt mandat de ministru. Nu cred că se va putea întâmpla în istoria umanităţii ca un partid să aibă o evoluţie duală atât de spectaculoasă ca a PSD-ului din România, care este şi la putere, şi în opoziţie. El îşi pune un guvern, peste o anumită perioadă, tot el îl dă jos", a declarat parlamentarul PMP.

Corneliu Bichineţ a afirmat că impactul frământărilor de pe scena politică este unul foarte mare, mai ales pentru zona economică. "Pentru prima dată, a venit o delegaţie de japonezi cu un prim-ministru în frunte, şi doamna Firea nu a avut unde să-i ducă, pentru că la Guvern era inventar, şi l-a dus la Muzeul Satului, să vadă cum făceau strămoşii noştri oale şi ulcele din lut. Deci, sub aspect economic, reculul este mare, iar trepidaţiile din zona valutară sunt doar forma exterioară a dezastrului", a subliniat Bichineţ.

Preşedintele PMP Vaslui susţine că plecarea Guvernului Tudose, în urma neînţelegerilor din PSD, a produs bulversare în rândul electoratului. "Impactul este şi în ceea ce priveşte electoratul, care trece printr-un proces de bulversare spectaculoasă. Când Iohannis a acţionat şi el cu celeritatate, ca un om echilibrat şi raţional, cei care îl susţineau s-au supărat nevoie mare. Ce ar fi vrut cei din piaţă, ca Iohannis să prelungească criza şi s-o transformăm dintr-una guvernamentală într-o criză economică structurală?", a spus Corneliu Bichineţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.