Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corneliu Papură, antrenor Craiova: Sunt mândru de jucători pentru ce au realizat, fotbalul e nedrept

Universitatea Craiova
Corneliu Papură

U Craiova a remizat pe terenul lui AEK Atena, scor 1-1, şi a părăsit Europa League.

În meciul tur de pe ”Ion Oblemenco”, grecii s-au impus cu 2-0, iar în play-off vor juca împotriva turcilor de la Trabzonspor. Corneliu Papură este de părere că rezultatul este unul nemeritat, conform Mediafax.

Antrenorul oltenilor a scos în evidenţă, la conferinţa de presă, ocaziile pe care le-au avut elevii săi. Bărbuţ, Vătăjelu şi Carlos Fortes s-au întrecut în ratări pe parcursul partidei: ”Meritam să înscriem minim patru goluri. De când am început campionatul nu am dominat aşa clar nicio echipă. Ne-am creat ocazii imense, foarte greu de ratat. Mi se pare un rezultat nedrept pentru jocul pe care l-am prestat şi efortul pe care l-au făcut aceşti jucători. Sunt mândru de jucătorii mei pentru ce au realizat, fotbalul este nedrept.

În primul meci ne-am temut foarte mult de o echipă care nu ne-a fost superioară. Dar şi în tur ne-am creat ocazii de gol, adversarul a marcat şi noi nu am reuşit să facem lucrul ăsta. Atâta tot. Puteam să avem zece vârfuri, centrările au venit pe noi. Dar n-am reuşit să înscriem. Aş fi vrut să-l introduc pe Ioniţă, dar a acuzat dureri. Uneori sunt împins de ceea ce se întâmplă în joc să iau decizii pe care nu mi le doresc. Ca AEK Atena să tragă de timp pe teren propriu... îmi era foarte greu să cred că se va întâmpla lucrul ăsta. Dar s-a întâmplat! I-am pus sub presiune.”, a spus Papură, la conferinţa de presă.

U Craiova a pierdut un singur meci din cele şase disputate în preliminariile Europa League în acest sezon. Oltenii i-au învins în ambele meciuri pe cei de la Sabail, iar în turul doi au remizat cu Honved Budapesta, scor 0-0, iar calificarea a fost decisă la loviturile de departajare.

CFR Cluj şi FCSB rămân singurele echipe din România în competiţiile europene.

Pentru Craiova urmează duelul din Liga 1 cu FC Botoşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.