Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corneliu Papură, antrenor U Craiova: Andrei Ivan poate să dea gol indiferent de locul unde joacă

Universitatea Craiova
Corneliu Papură

Corneliu Papură a preluat banca tehnică a Universității Craiova după ce Victor Pițurcă a renunțat la funcția de tehnician al oltenilor. Antrenorul în vârstă de 46 de ani a plecat în cantonament cu Andrei Ivan & Co., acolo unde echipa sa a înregistrat două victorii și trei eșecuri, anunță MEDIAFAX.

Universitatea Craiova a încheiat stagiul de pregătire din Turcia cu o victorie, scor 3-1, cu locul 15 în prima ligă din Cehia, MFK Karvina.

Citește și: Vești pentru români! Apar noi modificări în Legea Pensiilor

La finalul meciului, Corneliu Papură a vorbit despre meciul oltenilor, dar și despre Andrei Ivan, care a reușit o dublă:

"Un meci de pregătire, nimic altceva. Important este că am terminat fără accidentați, nu este foarte important rezultatul din punctul meu de vedere, am avut alte obiective, o pregătire bună, tehnic, tactic. Suntem în regulă faptul că am înscris trei goluri.

Ne-am pregătit bine, serios și trebuie să fim gata pentru începerea campionatului.

Toți cei care au evoluat, au evoluat bine. Andrei Ivan este un jucător care poate evolua oriunde pe cele trei posturi, are o calitate foarte bună și poate să dea gol indiferent dacă joacă în dreapta, stânga sau pe centru.

(n.red. - Mesaj pentru suporteri) - Împreună vom câștiga", a spus Corneliu Papură.

Citește și: Klaus Iohannis reacționează după ce a fost huiduit: Nu m-a deranjat. Fiecare roman are dreptul la opinia lui

Primul meci oficial în 2020 al Universității Craiova va avea loc pe Ion Oblemenco, la 31 ianurie, în fața formației Gaz Metan Mediaș. Universitatea Craiova ocupă locul patru în clasamentul Ligii 1, cu 37 de puncte, adunate în 22 de etape, iar următoarea adversară, Gaz Metan Mediaș, este cu o poziție mai jos, pe locul cinci, cu 36 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.