Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corneliu Papură - Cu siguranţă lipsa suporterilor va fi resimţită în unele momente

Universitatea Craiova
Corneliu Papură

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că absenţa suporterilor la partida cu AEK Atena, din prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Europa, va fi resimţită de către jucătorii săi, potrivit Agerpres.

"Ne aşteaptă o dublă dificilă, cu o adversară dificilă, sper să ne ridicăm la nivelul partidei şi să obţinem un rezultat bun. Cu siguranţă lipsa suporterilor va fi resimţită în unele momente. Ne-au ajutat până acum să trecem peste greutăţi. Îi aşteptăm cu drag pe copii, sperăm să vină în număr cât mai mare. Ar fi perfect să câştigăm şi să ne calificăm, vom vedea ce va fi. Vom vedea ce putem pe teren. Trebuie să ne concentrăm, să fim realişti, să vedem ce putem face în faţa unei echipe bune. Anul acesta avem un lot bun, am încredere că putem face lucruri bune. Nu pot spune dacă sunt şanse de peste 50 la sută, şansele se văd la sfârşitul jocului", a declarat Papură.

Tehnicianul a analizat adversara de joi şi spune că AEK este o echipă bine organizată, cu o posesie bună a balonului: "Ştiu că au schimbat 2-3 jucători, vom vedea la ce nivel sunt. Vom întâlni o echipă puternică, asta cu siguranţă. Sunt o echipă foarte bine organizată, cu o posesie bună, cu jucători de calitate. Sperăm să fim bine la ora jocului pentru că avem un program infernal. Nu este uşor nici pentru jucători, dar la astfel de meciuri dai 400% pentru că o calificare ar însemna ceva extraordinar. Obiectivul este să câştigăm fiecare meci, cred că avem un potenţial bun al jucătorilor şi asta ne dă speranţe".

Clubul Universitatea Craiova a fost sancţionat să dispute trei meciuri cu porţile închise în cupele europene, de către Comisia de Disciplină a UEFA, în urma incidentelor de la partida cu Honved Budapesta, sancţiunea pentru al treilea meci urmând să fie efectuată doar în cazul unei recidive într-o perioadă de probaţiune de doi ani. Clubul a fost amendat şi cu suma de 60.000 euro.

Comisia de Disciplină a forului continental a găsit clubul vinovat de mai multe încălcări ale regulamentelor: aprinderea de torţe, aruncarea de obiecte, deficienţe de organizare, comportament rasist al spectatorilor, incidente provocate de spectatori.

Partida Universitatea Craiova - AEK Atena, contând pentru prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 19.15.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.