Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corneliu Papură nu consideră că echipa lui, CS Universitatea Craiova, este ieşită din lupta pentru titlu

Universitatea Craiova
Corneliu Papură

Antrenorul Corneliu Papură nu consideră că echipa lui, CS Universitatea Craiova, este ieşită din lupta pentru titlu, potrivit news.ro

"Pe hârtie suntem favoriţi (n.r. - cu FC Voluntari), dar lucrurile pe teren se desfăşoară altfel. Trebuie să fim concentraţi la fiecare fază şi să câştigăm. Cred că puteam scoate mai mult (n.r. - din meciurile trecute). Pe hârtie, suntem favoriţi, dar vom vedea dacă vom reuşi. Sunt obligatorii toate punctele puse în joc la fiecare meci.

Citește și: 'AFACERE' ILEGALĂ cu indemnizații pentru SPRIJIN Covid-19 DEMANTELATĂ de procurori - Persoane care falsificau acte pentru artiști, sub LUPA anchetatorilor

Nu ştiu care va fi tactica lor, dar niciun meci nu este uşor, indiferent împotriva cărei echipe jucăm. (n.r. - dacă va folosi două vârfuri de atac) Nu înseamnă că dacă joci cu patru vârfuri eşti şi ofensiv, nu înseamnă că dacă joci cu şapte fundaşi eşti şi defensiv sau dacă te retragi nu înseamnă că eşti defensiv.

Din contră, cred că eşti mult mai vulnerabil dacă te retragi în loc să faci presing. Trebuie să ne motivăm, trebuie să fim pregătiţi pentru orice meci, nu am început aşa cum ne doream, dar trebuie să continuăm să muncim. Se întâmplă în fotbal, nu tot timpul se întâmplă lucrurile aşa cum vrei, dar suntem pierzători dacă nu luptăm pentru fiecare meci să-l câştigăm.

Sunt foarte multe meciuri de disputat. Nu înseamnă că dacă nu am avut un început aşa cum ne-am dorit... Suntem acolo, în primele trei, sunt foarte multe puncte în joc, sperăm să jucăm mult mai bine şi să câştigăm cât mai multe puncte. Suntem în discuţii cu jucători, să vedem dacă se vor reuşi transferurile. Orice jucător este binevenit. Cu cât ai un lot mai numeros, cu atât ai alegeri mai multe", a declarat Papură.

Citește și: Probleme MAJORE pentru fostul colonel care TĂIA și SPÂNZURA la BAD a Jandarmeriei Române - Instanța a validat probele DIICOT și stabilește începerea judecății

CS Universitatea va evolua, marţi, de la ora 17.30, în deplasare, cu FC Voluntari, în etapa a XIX-a a Ligii I. Echipa olteană ocupă locul 3 în clasament, cu 35 de puncte, după FCSB, 41 de puncte, şi CFR Cluj, 37 de puncte, ardelenii având un meci nedisputat încă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.