Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corneliu Vadim Tudor este TERMINAT: Lovitura DECISIVĂ i-a dat-o Victor Pițurcă

vadim

Corneliu Vadim Tudor încearcă să vândă unul din ziarele pe care le deţine pentru a putea scăpa de datorii. Mai nou, el a fost iar chemat în faţa judecătoriilor de către Victor Piţurcă, o "cunoştinţă" mai veche a Tribunului.

Citește și: Soția lui Rareș Bogdan ȘOCHEAZĂ din nou! Iată cum a intrat în biserică: Se vede TOT / FOTO

Piţurcă s-a adresat judecătorilor şi le-a cerut să-l oblige pe Corneliul Vadim Tudor la plata a un milion de euro şi scuze publice. Cererea lui Victor Piţurcă vine după ce, în mai anul trecut, Tribunalul Bucureşti i-a acordat numai 10.000 de lei despăgubiri morale.

Citește și: Fiica unui fost consilier PSD a fost ucisă într-un accident rutier

"Îi dau zece mii de pumni în cap. Da ce despăgubiri trebuie să plătească el? Că ne uitam prin gard la Campionatul Mondial! Cine îl ţine în braţe? Burleanu? Doi impostori! Mănânc din aştia la micul dejun dar imi e teamă să nu fac indigestie", a tunat Vadim Tudor, la scurt timp după decizia tribunalului. Apelul formulat de Piţurcă a fost înscris la Curtea de Apel Bucureşti. Un prim termen de judecată nu a fost stabilit. Vadim Tudor pare a avea ceva probleme financiare. Presa a scris despre faptul că politicianul încearcă să vândă unul din ziarele pe care le deţine, România Mare, pentru a putea scăpa de datorii.

Citește și: Elena Udrea a recidivat: Cu ce a fost prinsă fosta șefă a PMP

Scandalul dintre Vadim Tudor şi Piţurcă a început în 2013, după egalul 2-2 cu Ungaria şi înfrângerea 0-4 cu Olanda. Corneliu Vadim Tudor a scris că Piţurcă este "urât ca dracul, negru şi la faţă, şi la inimă". "Acest puradel nelegiuit al mahalalelor ţigăneşti a ajuns în prim-planul vieţii unei societăţi. Ne întrebăm: cum de a fost posibil ca o piază-rea, cu suflet de cariocă neagră, ca acest Piţurcă, să se menţină în funcţia de antrenor al Naţionalei de Fotbal, atâţia ani, deşi el e ciuca bătăilor, e prost ca noaptea şi de o încăpăţânare de măgar mort?", nota Vadim Tudor, scrie spynews.ro

Citește și: Carmen Iohannis, rochie de OSCAR / FOTO UNICAT

Citește mai multe AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.