Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corona Brașov și-a aflat adversarele din grupele Cupei EHF, dar ar putea să fie exclusă, după scandalul de doping în care a fost implicată

ASC Corona Brașov

Măgura Cisnădie și Corona Brașov și-au aflat, la Viena, adversarele din grupele Cupei EHF. Formația de la poalele Tâmpei riscă însă tot ce e mai rău după scandalul de doping în care a fost implicată, anunță MEDIAFAX.

Citește și: ISU Timiș anunță INTERVENȚII de ultimă oră în blocul morții din Timișoara: ping - pong cu NERVII celor evacuați

Federația Europeană de Handbal a introdus Corona Brașov în urnele tragerii la sorți, dar nici nu putea să ia o altă decizie, atât timp cât clubul beneficiază de prezumția de nevinovăție până la finalizarea anchetei în scandalul ”metodelor interzise”, care a lovit puternic și în naționala de handbal. Corona Brașov riscă însă tot ce este mai rău după toate probele culese în această perioadă. Analizele de sânge luate jucătoarelor nu pot confirma procedura cu laser intravenos, dar nu mai puțin de cinci jucătoare de la Corona Brașov, care au fost la audieri în aceste zile, ar fi relatat faptele.

Apoi, ANAD a susținut anul trecut un Congres al medicilor de familie în Poiana Brașov, categorie în care ar intra și oficialul Coronei Brașov, Marius Capră. În cadrul acelui Congres, s-ar fi punctat următoarea problemă, când este vorba despre pacienți sportivi, medicii de familie trebuie să facă și o distincție față de tratamentele pe care le fac pacienților obișnuiți.

În cazul în care jucătoarele de la Corona Brașov vor fi suspendate, atunci clubul se poate aștepta inclusiv la excluderea din cupele europene. Dar sunt scenarii și mai crunte pentru clubul brașovean.

Vezi si: Regrupări la prezidențiale: tabloul de start pentru turul 2

Grupele Cupei EHF:

Grupa A: Banik Most (Cehia), Kastamonu (Turcia), Thuringer (Germania), Debrecen (Ungaria)

Grupa B: Podravka Koprivnica (Croația), Siofok (Ungaria), Măgura Cisnădie, Copenhaga (Danemarca)

Grupa C: MKS Lublin (Polonia), Erd (Ungaria), Corona Brașov, Odense (Danemarca)

Grupa D: BBM Bietigheim (Germania), Ikast-Herning (Danemarca), Lada Togliatti (Rusia), Storhamar (Norvegia)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.