Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea fabuloasă a unui coronasceptic, în Italia: Ce le a spus medicilor în timp ce era intubat după ce s-a îmbolnăvit grav de COVID

Shutterstock
spital terapie intensiva

Un bărbat în vârstă de 71 de ani din Italia, coronasceptic, le-a spus medicilor că este un anti-vaccinist convins chiar în timp ce era intubat, internat în stare gravă cu COVID-19, anunță Mediafax.

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, anti-vaccinist, este internat în stare gravă în unitatea de terapie intensivă a spitalului Ca 'Foncello din Treviso, Italia, scrie La Stampa.

Nu este singurul caz, de altfel, deoarece, potrivit virologilor și imunologilor, majoritatea oamenilor spitalizați acum sunt nevaccinați.

Pacientul în vârstă de 71 de ani are însă o poveste specială. În timp ce medicii îl intubau, el a spus, deși aproape fără voce, că nu a fost vaccinat și că nu va dori să se vaccineze nici măcar atunci când va părăsi spitalul: „sunt un anti-vaccinist convins”.

Bărbatul suferă de obezitate și este internat în stare foarte gravă în secția COVID a spitalului din Treviso, după ce virusul i-a atacat foarte grav plămânii.

„Nu am mai văzut un caz atât de grav de săptămâni întregi”, a spus, pentru „Tribuna di Treviso”, directorul general al unității saniatre nr. 2 din Treviso, Francesco Benazzi.

Pacientul nu a făcut altceva decât să sublinieze și să-și reitereze aversiunea față de vaccinuri. Chiar și în fața anestezistului care l-a întrebat de ce nu s-a imunizat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.