Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus - ANSVSA şi-a restricţionat programul de lucru cu publicul

ansvsa

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) şi-a restricţionat programul de lucru cu publicul, iar deplasarea la sediul instituţiei se realizează doar în situaţii extreme, potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES.

Astfel, deplasarea la sediul ANSVSA se realizează doar pentru problemele care nu pot fi soluţionate prin mediul online sau pentru documente care reprezintă urgenţe.

Totodată, registratura ANSVSA îşi restrânge activitatea după următorul program: pentru înregistrarea documentelor ce intră în instituţie (ex. cabinet, office, direcţii etc.), între 8:30 şi 12:30, iar pentru înregistrarea documentelor ce ies din instituţie, între 13:00 şi 15:30. Programul cu publicul, zilnic, este între 10:30 şi 12:30.

"Menţionăm că, pe perioada stării de urgenţă, termenele legale stabilite pentru soluţionarea solicitărilor formulate în exercitarea liberului acces la informaţii de interes public, precum şi a petiţiilor, se dublează, în conformitate cu art. 56 din Decretul nr. 195/16.03.2010 privind instaurarea stării de urgenţă pe teritoriul României", se mai precizează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.