Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus - Filmările la episodul special al serialului Friends au fost amânate

Starurile din serialul "Friends", care nu s-au mai întâlnit pe platoul de filmare de 16 ani, vor amâna momentul revederii. Platforma HBO Max, care trebuia să înregistrează un episod special al celebrului sitcom săptămâna viitoare, a amânat proiectul până în mai din cauza pandemiei de coronavirus, anunţă site-ul Variety potrivit news.ro.

Difuzarea online a acestui episod este prevăzută odată cu lansarea platformei HBO Max, a cărei dată, stabilită în luna mai, nu a fost încă anunţată.

Într-un comunicat publicat în februarie, HBO Max a precizat că această reuniune nu va fi un nou episod de ficţiune, ci un proiect non-scenarizat şi o "celebrare a acestui serial adorat", în cursul căruia se vor reîntâlni actorii pentru a discuta. O întâlnire rară: Courteney Cox a dezvăluit că ea şi colegii ei de platou nu s-au revăzut decât de două ori din 2004, când s-au încheiat filmările.

Pentru 425 de milioane de dolari în cinci ani, HBO Max a cumpărat drepturile pentru 236 de episoade din "Friends" (1994-2004) cu scopul de a-l transforma într-un produs principal al platformei, serialul devenind în 2018 cel mai urmărit pe Netflix.

Noul proiect va fi regizat de Ben Winston, care va fi şi producător executiv împreună cu producătorii executivi ai serialului, Kevin Bright, Marta Kauffman şi David Crane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.