Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus - Amazon va primi în depozitele sale numai mărfuri de primă necesitate

www.digi24.ro
Amazon

Amazon.com va primi în depozitele sale din Statele Unite, Marea Britanie şi alte state europene numai mărfuri de primă necesitate, pentru a elibera spaţiu pentru produse esenţiale medicale şi destinate gospodăriilor, aflate la mare cerere ca urmare a epidemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Schimbarea nu înseamnă că Amazon nu va mai comercializa produse neesenţiale precum huse pentru telefoane şi jucării, doar că stocurile de astfel de produse se vor epuiza în următoarele câteva săptămâni, iar vânzătorii le-ar putea livra direct consumatorilor.

Într-o notă trimisă marţi comercianţilor, Amazon a arătat că observă o cerere mai mare pentru cumpărăturile online din partea consumatorilor. În condiţiile în care stocurile de produse pentru gospodărie şi produse medicale se epuizează, Amazon va acorda prioritate anumitor categorii, pentru ca ”aceste produse să fie primite, stocate şi livrate rapid clienţilor”.

Amazon a definit mai multe categorii de produse esenţiale care vor fi livrate în continuare, inclusiv produse pentru bebeluşi: produse pentru sănătate şi gospodărie, frumuseţe şi îngrijire personală, băcănie, produse industriale şi ştiinţifice şi produse pentru animale de companie. Cărţile sunt incluse la rândul lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.