Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus - Autorităţile din regiunea Moscovei recomandă lucrul de acasă

coronavirus COVID 19

Autorităţile din regiunea Moscovei, unde trăiesc circa 7 milioane de oameni, le-au recomandat joi companiilor să introducă lucrul de acasă pentru angajaţi ca măsură de precauţie în contextul epidemiei cu noul coronavirus Covid-19, a transmis agenţia de presă Interfax, citând un comunicat al guvernatorului regional, relatează Reuters potrivit Agerpres

Măsurile nu se aplică şi oraşului Moscova, unde trăiesc alţi 12 milioane de oameni. Aici autorităţile au interzis în schimb reuniunile cu peste 5000 de oameni, în efortul de a ţine sub control răspândirea virusului.

Din 13 martie, evenimentele care presupun participarea a peste 5000 de oameni sunt interzise şi în regiunea Moscovei, conform unui decret semnat de guvernatorul regional Andrei Vorobiov.

Rusia a suspendat unele zboruri având ca punct de plecare ţări unde sunt focare de Covid-19 şi le-a cerut celor care vin din aceste ţări să se autoizoleze timp de 14 zile.

Până acum în Rusia au fost înregistrate 28 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, o parte dintre cei infectaţi fiind deja recuperaţi, şi niciun deces

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.