Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus în Liga I - Hagi nu crede că e bine ca unele echipe să nu joace şi celelalte să joace

Digi FM
hagi gheorghe gica

Antrenorul FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, crede că în cazul apariţiei unor cazuri de coronavirus în cadrul unei echipe trebuie fie ca persoana respectivă să fie izolată şi să se meargă înainte, fie să se amâne toate meciurile din etapa respectivă nu doar ale grupării unde a fost confirmat cazul de Covid-19, considerând că nu este bine ca unele echipe să joace şi altele nu.

Gheorghe Hagi a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că echipa sa este pregătită de reluarea campionatului şi că intenţionează să folosească majoritatea fotbaliştilor din lot în play-out deoarece programul este încărcat, cu meciuri din trei în trei zile.

“Cu toate că am jucat doar un meci amical cred că suntem pregătiţi de începerea acestor ultime meciuri înainte de termina campionatul. Trebuie să jucăm din trei în trei zile, ştiu că nu va fi uşor, ne-am pregătit, avem un lot bun de jucători, o să folosim majoritatea jucătorilor în această perioadă pentru că programul este destul de greu”, a afirmat Hagi.

El crede că meciul de duminică cu Politehnica Iaşi va fi unul dificil, formaţia adversă având un antrenor cu mare experienţă.

“Va fi o partidă dificilă, Iaşiul are un antrenor cu mare experienţă, care ştie să joace genul acesta de meciuri. Iaşiul e periculoasă în deplasare, ştie să se apere, ştie să atace dacă o laşi şi nu îi creezi presiune. Sper ca noi să facem jocul nostru, să avem acea mentalitate de a câştiga fiecare meci, să marcăm goluri, să jucăm bine, să avem o tranziţie bună de la o fază la cealaltă aşa că mă aştept la un meci greu, dar sper să luăm cele trei puncte. Acesta este obiectivul nostru”, a afirmat antrenorul Viitorului.

Hagi crede că dacă o persoană din cadrul unei echipe se infectează cu Covid-19 atunci ori aceasta este izolată şi campionatul merge mai departe sau se amână toată etapa respectivă.

“Sunt două lucruri fundamentale de care trebuie să ţinem cont. Dacă cumva se infectează o persoană din staff sau de la un club sau jucător sau antrenor ori e izolat şi se merge înainte, ori dacă nu, nu jucăm toţi. Nu putem unii să joace şi alţii să nu joace. Din păcate, nu cred că e bine ca unele echipe să nu joace şi celelalte să joace. Nu e bine pentru că e un concurs, începe un concurs din trei în trei zile şi dacă se amână etapa, trebuie amânate toate, să jucăm toţi la fiecare etapă pentru că unele meciuri nu ai când să le mai joci, unele meciuri sunt importante, fiecare echipă luptă pentru punctele ei şi atunci e important să nu amânăm meciurile, să jucăm. Ori se ia o decizie, ori alta, dar nu aşa unii să joace alţii să nu joace. A doua săptămână unii au meciuri jucate importante, ceilalţi stau şi sunt mai odihniţi”, a explicat Gheorghe Hagi.

Întrebat dacă el crede că în cazul apariţiei mai multor cazuri de coronavirus şi la alte formaţii din Liga 1 campionatul ar trebui îngheţat, antrenorul Viitorului a răspuns: “Nu decidem noi antrenorii, jucătorii, întrebaţi pe cine trebuie. Nu are rost, mi-am zis opinia de la început, din prima săptămână în care s-a întâmplat, eu vedeam altfel lucrurile, dar ne adaptăm şi mergem înainte aşa cum sunt, nu avem ce face”.

Meciul dintre Viitorul Constanţa şi Politehnica Iaşi are loc duminică, de la ora 17.00, pe stadionul din Ovidiu.

În această etapă, din cauza apariţiei unor cazuri de Covid-19 la Dinamo Bucureşti şi FC Botoşani au fost amânate partidele Dinamo-Chindia Târgovişte şi Universitatea Craiova – FC Botoşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.