Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus în presa scrisă - Doi angajați ai unui ziar, testați pozitiv

rfi.ro
ziare

Doi angajaţi din cadrul ziarului local "Graiul Maramureşului" au fost declaraţi pozitivi în urma testării COVID-19 şi se află sub tratament medical, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Maramureş, Dan Bucă, potrivit Agerpres.

"Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş este abilitat să comunice confirmarea a două cazuri pozitive la angajaţi din cadrul unei instituţii mass-media ("Graiul Maramureşului" n.red.). Cele două persoane sunt asimptomatice, au fost externate din spital şi sunt sub tratament medical. Direcţia de Sănătate Publică Maramureş efectuează ancheta epidemiologică.

S-a procedat la dezinfecţia sediului instituţiei. Au fost dispuse măsurile specifice pentru protecţia personalului angajat. Contacţii direcţi au fost carantinaţi la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. S-a procedat la testarea celorlalţi angajaţi şi rezultatul probelor de laborator este negativ. Angajaţii care nu au intrat în contact cu cele două persoane confirmate îşi desfăşoară activitatea la sediu, iar persoanele carantinate la domiciliu sau în locaţia declarată lucrează de la distanţă", a spus Dan Bucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.