Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus: Lewis Hamilton are simptome uşoare, spune directorul echipei Mercedes

 Lewis Hamilton

Septuplul campion mondial de Formula 1, britanicul Lewis Hamilton, testat pozitiv la coronavirus şi aflat în izolare, se confruntă cu simptome ''relativ uşoare'', a declarat vineri directorul echipei Mercedes, Toto Wolff, scrie AFP.

''Lewis îşi revine. Primele zile sunt întotdeauna critice, dar este în regulă. Are simptome care sunt relativ uşoare'', a spus Wolff la o conferinţă de presă înainte de MP de la Sakhir (Bahrain), care va avea loc duminică, şi unde Hamilton nu va participa.

Întrebat despre probabilitatea ca Hamilton să concureze la MP de la Abu Dhabi, de pe 13 decembrie, ultima cursă a sezonului, Wolff nu a fost foarte categoric. ''Am văzut oameni care au ieşit negativ în decurs de zece zile, deci aşa ar fi posibil, dar am văzut şi sportivi care rămân pozitivi mai mult timp, chiar când nu mai au simptome'', a menţionat Wolff.

Citește și: Coordonatorul campaniei de vaccinare anticoronavirus a făcut anunțul! Câte doze a comandat România

El a adăugat că şi discuţiile dintre Mercedes şi Hamilton pentru prelungirea contractului pilotului au fost suspendate, urmând să se reia după ce acesta se va însănătoşi.

Lewis Hamilton a fost testat pozitiv la Covid-19 luni, după MP al Bahrainului pe care l-a câştigat duminica trecută. "S-a trezit luni dimineaţă cu simptome uşoare şi a fost informat în acelaşi moment că unul dintre contacţii săi înaintea sosirii în Bahrain a fost testat pozitiv. Lewis a făcut aşadar un test care s-a dovedit pozitiv. Rezultatul a fost apoi confirmat de un alt test", preciza Mercedes, într-un comunicat, la începutul săptămânii.

Aşa cum se ştie, compatriotul său George Russell, care l-a înlocuit pentru cursa de la Sakhir, a avut cel mai bun timp vineri seara, în prima sesiune de antrenamente libere

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.