Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus PENETREAZĂ Malta - S-a anunţat primul caz confirmat

operationworld.com
Malta

Insula Malta a fost afectată la rândul ei de noul coronavirus, un prim caz pozitiv fiind descoperit la o persoană de origine italiană, în vârstă de 12 ani, a anunţat sâmbătă ministrul maltez al Sănătăţii Chris Fearne, scrie AFP, citată de news.ro.

Citeşte şi: Beuran rămâne BLOCAT în casă încă 30 de zile - Tribunalul prelungeşte măsura preventivă a acestuia în dosarul de corupţie

Adolescenta a sosit marţi de la Roma, după o călătorie în nordul Italiei, unde se află cele mai multe cazuri din peninsulă. Primele simptome au apărut joi. Tânăra italiană, sora sa şi părinţii au fost spitalizaţi într-o unitate aflată în carantină.

Autorităţile sanitare caută să afle parcursul adolescentei şi al familiei sale şi să găsească persoanele cu care au avut contact de la întoarcerea în insula din Mediterana.

Situată la 95 de kilometri la sud de Sicilia şi la 290 nord-est de Tunisia, Malta are 483.530 de locuitori pe 316 kilometri pătraţi, fiind cea mai mică ţară din Uniunea Europeană şi cea mai dens populată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.