Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus - Slovenia va ridica suspendarea desfăşurării ceremoniilor de căsătorie

Operation World
Slovenia

Slovenia va ridica suspendarea desfăşurării ceremoniilor de căsătorie pe măsură ce relaxează treptat măsurile de izolare menite să stopeze epidemia de COVID-19, a anunţat vineri guvernul de la Ljubljana, transmite Reuters potrivit Agerpres.

Totuşi, numai mirele, mireasa, ofiţerul stării civile şi în unele cazuri doi martori vor avea dreptul să participe la cununia civilă. ''Am o veste foarte bună, aceea că începând de marţi, 28 aprilie, vom autoriza cununiile ... dar cu o participare limitată'', a declarat la o conferinţă de presă ministrul sloven al administraţiei, Bostjan Koritnik.

La aceeaşi conferinţă de presă un purtător de cuvânt al guvernului a spus că de asemenea de săptămâna viitoare taţii vor putea din nou să asiste la naşterea copiilor lor.

Ţară vecină cu Italia, Slovenia a înregistrat vineri şapte noi cazuri de COVID-19, al căror total ajunge la 1.373, dintre care 80 de decese.

Ca urmare a scăderii numărului noilor cazuri de infectare, guvernul sloven relaxează treptat restricţiile în viaţa publică şi în anumite sectoare economice. Lunea trecută au fost redeschise service-urile auto şi unele magazine şi s-a permis reluarea activităţilor sportive în aer liber, din 4 mai urmând de asemenea să-şi reia activitatea frizeriile şi saloanele de înfrumuseţare. Dar rămân închise şcolile, barurile, hotelurile şi restaurantele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.