Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus - Un producător de dezinfectanţi anunţă că şi-a triplat producţia pentru a răspunde cererii explozive

Twitter
coronavirus

Pro Integrator, companie care produce dezinfectanţi profesionali, a anunţat că şi-a triplat producţia zilnică şi şi-a dublat schimburile de muncă în fabrica sa de la Bragadiru, judeţul Ilfov, pentru a răspunde cererii, şi, ca măsură adiţională, compania a accelerat livrarea de produse de dezinfecţie către toţi clienţii săi, companii private şi de stat, precum şi către consumatorii casnici potrivit news.ro.

Producătorul spune că actuala cerere este mult mai mare decât în alte perioade cu care s-a confruntat compania.

„Ce este astăzi diferit, decât în cazul altor epidemii cu care populaţia s-a mai confruntat, este faptul că acest virus are o capacitate de răspândire mult mai mare prin contacte sociale”, afirmă Cristian Stanciu, directorul companiei.

Producătorul autohton de dezinfectanţi precizează că şi-a luat toate măsurile necesare pentru a putea face faţă cererii foarte mari de pe piaţă, astfel, schimburile de lucru în unitatea de producţie din Bragadiru au fost suplimentate, la fel şi producţia pentru gama de dezinfectanţi.

„Majoritatea clienţilor noştri sunt companii private dar şi instituţii publice precum spitalele din ţară cărora le-am furnizat un volum dublu de dezinfectanţi în această perioadă. De la declanşarea crizei medicale am solicitat la maximum capacitatea de producţie pe toate tipurile de produse pe care le producem”, a continuat Cristian Stanciu, directorul companiei.

Pro Integrator este o companie cu capital privat 100% românesc specializată în producerea şi comercializarea de dezinfectanţi profesionali pentru operatori publici si privati din sistemul sanitar, precum şi de substanţe de dezinfectare si curăţare pentru uz casnic şi industrial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.