Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirusul a lovit, din nou, în Primăria Galați! Edilul, infectat cu virusul SARS CoV-2

googleusercontent.com
coronavirus

Primarul orașului Galați, Ionuț Pucheanu, s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Rezultatul testului a arătat că este pozitiv și imediat s-a izolat. Deoarece are simptome ușoare, edilul șef se ocupă în continuare de treburile Primăriei, utilizând telefonul și mediul online.

Primarul Ionuț Pucheanu a anunțat pe Facebook faptul că s-a infectat.

ULTIMA ORĂ Verdictul expertului OSCE în libertate religioasă, după decizia legată de pelerinaje: ÎNCALCĂ dreptul la libertate religioasă și libera circulație

„Am fost testat pozitiv cu noul coronavirus și m-am autoizolat imediat cum au apărut primele semne. Am simptome ușoare, pot să mă ocup în continuare de treburile curente ale Primăriei și sunt în legătură permanentă cu colegii din aparatul administrativ. Activitatea instituției se desfășoară în condiții normale, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare. Sănătate multă tuturor”, a scris primarul orașului Galați, Ionuț Pucheanu, pe Facebook.

Ionuț Pucheanu a fost reales primar al orașului Galați la alegerile din septembrie. El a obținut aproape 60% dintre voturile gălățenilor care au venit la urne.

Luna trecută, Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a declarat focar de coronavirus la Primăria municipiului Galaţi, după ce 4 angajaţi au fost confirmaţi cu COVID 19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.