Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirusul bagă SUA în SPERIEȚI: Mike Pence vrea să le ofere tratament gratuit chiar și americanilor fără asigurare medicală

Agerpres
Mike Pence

Coronavirusul bagă SUA în sperieți. După numărul mare de îmbolnăviri, vicepreședintele SUA Mike Pence anunță că cetățenii care nu deţin asigurare medicală nu ar trebui să plătească pentru vreun tratament împotriva noului tip de coronavirus, a declarat joi noapte vicepreşedintele american Mike Pence, informează vineri dpa, conform Agerpres.

"Vrem ca niciun american să nu-şi facă probleme în legătură cu testarea sau tratamentul" împotriva COVID-19, a spus Pence, de la Casa Albă.

Preşedintele american Donald Trump a însărcinat celula de criză de la Casa Albă pentru combaterea COVID-19 cu găsirea de mijloace care să-i permită guvernului să plătească pentru tratamentul a circa 30 de milioane de americani care nu au asigurare medicală.

Celula de criză lucrează la propunerea lui Trump de a folosi fondul dedicat luptei împotriva noului tip de coronavirus pentru a plăti direct spitalele.

SUA sunt cea mai afectată ţară din lume de COVID-19 în ceea ce priveşte numărul de infectări, peste 245.000 de cazuri confirmate, şi au înregistrat totodată peste 6.000 de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.