Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirusul BÂNTUIE noaptea prin TOATĂ Europa: Florin Cîțu face lista restricțiilor impuse de alte țări

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a publicat, joi, lista statelor care au impus restricţii de circulaţie pe timpul nopţii, multe dintre ele limitând circulaţia de la orele 20.00 sau 21.00. În Franţa, circulaţia nu mai este permisă după ora 18.00, iar unele state au în prezent interdicţie totală pentru circulaţia fără motive bine întemeiate. ”Măsurile implementate de România în contextul pandemiei de coronavirus sunt printre cele mai relaxate din Europa”, afirmă premierul, conform News.ro.

Citește și: Noi MĂRTURII despre crimele de la spitalul din Sibiu: Angajații ATI mizau pe internații fără aparținători

Florin Cîţu a postat, joi, pe Facebook, o listă cu statele care au impus resticţii de circulaţie pe timpul nopţii, după ce a fost întrebat despre limitarea circulaţiei în România în intervalul 22.00 – 05.00.

Multe state nu mai permit circulaţia fără motive întemeiate după ora 20.00, printre care Austria, Slovacia şi Portugalia, altele au restricţionat traficul de la ora 21.00 – Cehia, Cipru, Muntenegru. Olanda.

Altele, la fel ca România, au interzis circulaţia după ora 22.00, iar altele de la ora 23.00.

Franţa a limitat traficul cetăţenilor după ora 18.00 şi sunt câteva state – Anglia, Scoţia, Lituania – care au impus restricţietotală pentru deplasarea în afara locuinţelor.

”Măsurile implementate de România în contextul pandemiei de coronavirus sunt printre cele mai relaxate din Europa. Şi vă mulţumesc vouă pentru asta, pentru că aţi fost responsabili. Hai să continuăm aşa! Doar împreună putem învinge pandemia”, a scris premierul pe Facebook.

La prelungirea stării de alertă, Guvernul a decis, la propunerea CNSU, să limiteze circulaţia pe timp de noapte, în intervalul 22.00 – 05.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.