Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirusul BUBUIE la Botoșani: șeful CJ a ajuns în IZOLARE după ce a luat contact cu șeful ISU, care s-a infectat

Twitter
coronavirus

Coronavirusul își face de cap la Botoșani, acolo unde preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Costică Macaleţi, s-a izolat la domiciliu. Acesta va sta acasă vreme de două săptămâni, începând de joi, după ce ar fi intrat în contact cu şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), colonelul Cristian Amarandei, conform Agerpres.

Citește și: Primul SMART VILLAGE din România TAIE fața marilor orașe: are APLICAȚIE prin care se pot sesiza probleme legate de COVID-19

Macaleţi susţine că izolarea survine ca urmare a unei anchete epidemiologice efectuate de specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), după ce luni a intrat în contact neprotejat cu şeful ISU.

"Luni a fost şi a semnat nişte acte ale CJSU, iar cei de la DSP mi-au cerut să intru în izolare", a declarat, pentru AGERPRES, Macaleţi. Preşedintele CJ ar urma să fie supus, săptămâna viitoare, unui test COVID-19, pentru a vedea dacă a preluat sau nu virusul de la şeful ISU. Inspectorul şef al ISU a fost spitalizat, marţi seară, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.