Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirusul BUBUIE și la Metrorex: o angajată a fost diagnosticată cu COVID-19

metrou metrorex

Coronavirusul lovește și la Metrorex. O angajată  care îşi desfăşoară activitatea la sediul central, în cadrul Biroului Achiziţii, Servicii şi Lucrări, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, însă prin natura funcţiei aceasta nu are contact cu călătorii, informează joi Metrorex, conform Agerpres.

Citește și:  VIDEO Ludovic Orban anunță PRIMELE MĂSURI pentru repornirea economiei: împrumuturi de la BERD, finanțări de la UE și ...planuri

"Metrorex informează că, în seara zilei de 22.04.2020, o angajată Metrorex ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Biroului Achiziţii, Servicii şi Lucrări, sediul central, a fost confirmată pozitiv cu noul Coronavirus, fiind contact direct cu soţul acesteia care a fost testat şi confirmat anterior bolnav pozitiv. Persoana în cauză este de sex feminin, cu vârsta de 40 de ani. Prin specificul funcţiei, angajata nu are contact de niciun fel cu călătorii", precizează compania printr-un comunicat remis AGERPRES.

Miercuri seara, aceasta şi-a anunţat şefii ierarhici că a fost testată şi confirmată pozitiv.

Începând cu data de 14 aprilie, angajata Metrorex se afla în concediu de odihnă. Colegii acesteia cu care a intrat în contact vor intra în izolare, iar locul de muncă unde îşi desfăşura activitatea este dezinfectat.

"În conformitate cu prevederile legale, Metrorex a anunţat autorităţile competente în vederea adoptării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri", subliniază sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.