Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirusul LOVEȘTE în America Latină - S-a înregistrat primul deces pe fondul infestării cu COVID-19

sciencealert.com
coronavirus

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a murit sâmbătă, la Buenos Aires, după ce a fost contaminat cu Covid-19, acesta fiind primul deces din America latină, a anunţat ministrul Sănătăţii, citat de AFP, preluat de news.ro.

Victima, originară din Buenos Aires, avea "antecedente de diabet, hipertensiune, bronşită cronică şi insuficienţă renală", potrivit unui comunicat al ministerului, confirmând informaţiile din presă.

Citeşte şi: Beuran rămâne BLOCAT în casă încă 30 de zile - Tribunalul prelungeşte măsura preventivă a acestuia în dosarul de corupţie

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost spitalizat după ce a fost consultat pe 4 martie pentru că avea febră, tuse şi dureri în gât, potrivit explicaţiilor pe care le-a dat el.

Conform ministerului, el se întorsese dintr-o călătorie în Europa pe 25 februarie şi a explicat că a început să se simtă rău pe 28 februarie. Ministrul nu a precizat din ce ţară s-a întorc.

În afară de această persoană decedată, Argentina a înregistrat opt cazuri de persoane infectate de coronavirus, fiind 60 de persoane contaminate în toată America latină: 17 în Brazilia, 14 în Ecuador, şase în Mexic, şase în Chile, şase în Peru, unul în Columbia, unul în Costa Rica şi unul în Paraguay.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.