Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirusul se întinde în spitale: Doi medici oncologi din Deva, testaţi pozitiv

medici-spital-sanatate

Miercuri, 25 martie 2020, conducerea Spitalului Județean de Urgență din Deva a dispus intrarea în carantină a Secției de Oncologie după ce cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul COVID-19, informează presa locală.

Doi medici oncologi de la Spitalul Județean de Urgență Deva au fost confirmați cu coronavirus. Aceștia vor fi transferați la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.

Potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Deva, dr. Daniel Roșca, „secția a intrat în carantină și urmează să se efectueze activitatea de dezinfecție.”

Sursa citată a menționat că „atât pacienții (13 la număr – unul se află în fază terminală), cât și personalul medical din secție, sunt asimptomatici. În prezent sunt efectuate testările COVID-19.”

”Cadrele medicale depistate pozitiv nu și-au desfășurat activitatea la SJU Deva pe parcursul acestei săptămâni”, a mai informat dr. Daniela Roșca.

UPDATE: Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri seara, al Consiliului Judeţean Hunedoara, secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean va fi dezinfectată.

”Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva a dispus intrarea în carantină a Secţiei de Oncologie după ce cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul COVID-19. Potrivit managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Deva, dr. Daniela Roşca, secţia a intrat în carantină şi urmează să se efectueze activitatea de dezinfecţie”, se arată în comunicat.

Potrivit managerului unităţii medicale, "atât pacienţii (13 la număr - unul se află în fază terminală), cât şi personalul medical din secţie, sunt asimptomatici. În prezent sunt efectuate testările COVID-19. Cadrele medicale depistate pozitiv nu şi-au desfăşurat activitatea la SJU Deva pe parcursul acestei săptămâni”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.