Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corpul Național al Polițiștilor, discuții la IPJ Constanța despre implementarea proiectului-pilot

Politia Romana

Corpul Național al Polițiștilor, discuții la IPJ Constanța despre implementarea proiectului-pilot

Corpul Național al Polițiștilor a avut, miercuri, discuții la sediul IPJ Constanța, acolo unde peste 150 de agenți de poliție au fost repartizați în județul de la malul mării.

"La inițiativa Președintelui Corpului Național al Polițiștilor, domnul chestor de poliție Marcel Simion, în temeiul prerogativelor și atribuțiilor organizației profesionale constituite prin HG nr. 1305/2002 privind Regulamentul de organizare și funcționare a Corpului Național al Polițiștilor, la data de 28 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, a avut loc o întâlnire cu reprezentanții din conducerea acestei unități.

Întâlnirea de lucru a avut drept scop clarificarea, atât la nivel organizațional, cât și la nivel instituțional, a posibilului impact al viitoarelor măsuri de reorganizare a Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, precum și identificarea măsurilor care pot conduce la diminuarea potențialelor efecte care pot fi resimțite de polițiștii din cadrul unității.

Discuțiile s-au axat pe trei paliere:

Discuție tehnică, la nivelul conducerii inspectoratului, împreună cu structurile cu atribuții specifice, pentru punerea în aplicare a procesului de reorganizare;

Întâlnire cu cei 164 de agenți de poliție, absolvenți ai școlilor de poliție, care, începând cu data de 24 noiembrie 2023, au fost repartizați la IPJ Constanța;

Întâlnire cu ofițerii cu atribuții de conducere din cadrul IPJ Constanța, precum și cu reprezentanții desemnați ai polițiștilor din cadrul structurilor inspectoratului.

În cadrul acestei activități, au fost analizate și dezbătute principii ale procesului de reorganizare a inspectoratului și a fost reiterat angajamentul organizației profesionale CNP de implicare activă în acest proces.

Corpul Național al Polițiștilor își manifestă intenția de a organiza astfel de activități și la alte unități de poliție, în scopul identificării celor mai bune inițiative, care să conducă la promovarea intereselor polițiștilor și, în egală măsură, la creșterea eficienței activității polițienești.

Corpul Național al Polițiștilor este și va rămâne un partener profesional onest, pentru toate instituțiile în care își desfășoară activitatea membrii săi și dedicat scopului de promovare a profesiei de polițist, a intereselor polițiștilor și apărarea drepturilor acestora", precizează Corpul național al Polițiștilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.