Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corpul neînsufleţit al unei femei de ştiinţă britanice, care era căutată de două zile de poliţie în Grecia, a fost descoperit într-o prăpastie

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Corpul neînsufleţit al unei femei de ştiinţă britanice, care era căutată de două zile de poliţie în Grecia, a fost descoperit într-o prăpastie în insula Ikaria din Marea Egee, a anunţat miercuri televiziunea publică greacă ERT, citată de AGERPRES.

Citește și: Familia Alexandrei a luat decizia! Anunț facut de Alexandru Cumpănașu

Cauzele morţii astrofizicianei Natalie Christopher (35 de ani) nu au fost încă stabilite, canalul de televiziune ERT lăsând să se înţeleagă că ar putea fi vorba de un accident.

Potrivit televiziunii elene, corpul acesteia a fost descoperit de un voluntar, unul dintre zecile care au participat la căutarea femeii.

ERT nu a precizat dacă s-a identificat oficial că trupul găsit îi aparţine astrofizicianei britanice. Nici poliţia nu a confirmat aceasta deocamdată.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: Cu ăștia nu se mai poate, desființați și reînființați, dar reangajați doar unii

Dispariţia Nataliei Christopher, o astrofiziciană de la Londra, cu reşedinţa în Nicosia (Cipru), a fost anunţată de partenerul ei, care a spus că ea nu s-a întors acasă după ce plecase să alerge luni dimineaţă.

O operaţiune de căutare a sa a început luni după-amiază, la care au participat poliţia greacă, elicoptere, pompieri şi voluntari, a indicat un purtător de cuvânt al forţelor de ordine elene.

Citește și: Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri! Legatura dintre PSD și interlopii din Olt

Christopher era o personalitate cunoscută pentru activismul său în favoarea păcii în Ciprul divizat etnic şi de asemenea pentru campania sa privind implicarea mai multor femei în domenii ştiinţifice în care acestea sunt slab reprezentate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.