Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corriere dello Sport se apără: 'Cine este racist?'

Cotidianul italian Corriere dello Sport se apără după polemica stârnită joi, când prima pagină a fost aspru criticată, putând fi interpetată ca având conotaţii rasiste, potrivit news.ro.

"Black Friday", a tritrat cotidianul citat, peste imaginile jucătorilor Romelu Lukaku şi Chris Smalling, foşti coechipieri la Manchester United, acum la Inter, primul, respectiv Roma, echipe care se vor întâlni, vineri, la Milano, în etapa XV-a din Serie A.

"Lukaku şi Smalling, foşti coechipieri la Manchester United şi azi idoli la Inter şi Roma, aceasta este lupta din bătălia de mâine: titlu şi Liga Campionilor la ofertă", a fost comentariul de pe pagina respectivă.

CITEȘTE ȘI: Cel mai puternic somnifer natural: Alungă stresul și te relaxează total

Vineri, Corriere a titrat "Cine este racist?" pe prima pagină, articol însoţit de mai multe titluri despre acest subiect tratate de jurnalul italian. Ivan Zazzaroni, redactor, a justificat, alegerea editorială.

"Black Friday, pentru cei care vor şi pot pricepe, nu este decât un mijloc de a lăuda diferenţa, extraordinara bogăţie a diferenţei. Dacă nu înţelegeţi asta, atunci este pentru că nu puteţi sau nu vreţi. Black Friday este un titlu nevinovat al jurnalului nostru, care, de aproape un secol, apără cu pasiune valorile sportului. Şi totuşi, el a fost transformat în otravă de cei care au otravă în suflete", a explicat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.