Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corul bărbătesc 'Cantus Domini' concertează pentru Irene, fiica arhidiaconului Mihail Bucă, diagnosticată cu o formă rară de leucemie

Corul bărbătesc „Cantus Domini” va susţine sâmbătă un concert caritabil pentru Irene Ecaterina, fiica Arhidiaconului Mihail Bucă, Protopsaltul Catedralei Patriarhale, la Parohia „Parcul Călăraşi” din Capitală.

Concertul din 25 iunie, intitulat „Împreună pentru Irene”, va avea loc de la ora 18:00 în biserica parohiei bucureştene, situată pe Bd. Basarabia nr. 2.

În vârstă de trei ani, Irene se luptă pentru viaţa sa, întrucât a fost diagnosticată cu leucemie. Din nefericire, Irene are și sindrom Down, scrie basilica.ro.

Fetiţa urmează tratament cu citostatice la Institutul Clinic Fundeni, unde este însoţită de mama sa. În funcţie de cum decurge situaţia medicală, este posibil să aibă nevoie de tratament de specialitate şi în străinătate, care ar necesita fonduri consistente.

Arhidiaconul Mihail Bucă slujește la Catedrala Patriarhală din 1997, este fondatorul și dirijorul Grupului Psaltic „Tronos” al Catedralei Patriarhale și are cinci copii împreună cu soția sa, Daniela: Nicolae, Maria, Iustin, Anastasia și micuța Irene.

Donează şi tu!

Cei care sunt interesaţi să sprijine eforturile familiei de restabilire a sănătăţii fetiţei lor, au posibilitatea de a dona în următoarele conturi:

Banca: Banca Comercială Română (BCR)

Beneficiar: Constantin Irene Ecaterina

Cont RON: RO09RNCB0087171024460002

Cont EURO: RO79RNCB0087171024460003

Cont USD: RO52RNCB0087171024460004

Pentru Cont Revolut: 0762633312

Pentru Cont PayPal: 0762633312

Cantus Domini

Corul bărbătesc „Cantus Domini”, membru al Asociaţiei Naţionale Corale din România activează în cadrul Asociaţiei Culturale a Corului Bărbătesc Cantus Domini şi a primit distincții, medalii și premii la toate concursurile și festivalurile corale naționale și internaționale la care a participat.

Corul bărbătesc „Cantus Domini” a fost înființat la inițiativa unor tineri teologi iubitori de muzică. Fondatorul și dirijorul lui este Arhidiaconul Ștefan Constantin Răzvan, profesor de muzică la Seminarul Teologic Ortodox din București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.