Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosette Chichirău le-a 'spart petrecerea' liberalilor: Deputata USR a prezentat 'CV-ul' lui Chirica, candidatul PNL la Primăria Iași

cosette chichirau

La câteva minute după ce Florin Roman îi ura un călduros "Bun venit" în rândurile liberalilor, din poziția de candidat la Primăria Iași, lăudându-l pentru conduita exemplară, deputata USR Cosette Chichirău, i-a stricat dispoziția deputatului PNL. Cosette Chichirău l-a anunțat, în direct, la Digi 24, pe Florin Roman că nu s-a documentat suficient despre Mihai Chirica, enumerându-i afacerile judiciare în care primarul Iașiului a fost sau este implicat.

Citește și: Apropiatul lui Liviu Dragnea a făcut anunțul: Revine în Partidul Social Democrat!

"Aș dori să-i dau câteva informații domnului Florin Roman pentrucă nu a studiat destul despre Mihai Chirica, a fost viceprimar PSD, a intrat la închisoare pentru corupție, a fost primar PSD și este cercetat de Agenția Națională pentru Integritate  pentru o avere nejustificată, cu un palat pe numele mamei care este pensionară, un alt palat pe numele fetelor care sunt minore și o altă vilă pe numele fiului de numai 11 luni. Scandalul Chirica a zguduit toată țara, un bebeluș de 11 luni a lui Mihai Chirica a cumpărat un teren și o vilă de 250.000 de euro. Acesta este domnul Chirica, actualmente primar al Iașiului. Deci domnul Chirica este un pesedist clasic. Domnul Chirica nu este bine primit de colegii din PNL Iași", a încheiat Cosette Chichirău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.