Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosette Chichirău, după ce Mihai Chirica a afirmat că se simte în grav pericol: Are un discurs tipic de PSD-ist prins la furat

Agerpres
Cosette Chichirău

Liderul USR PLUS Iaşi Cosette Chichirău susţine că primarul Mihai Chirica are un discurs tipic PSD-istului "prins la furat", după ce acesta a declarat, joi, că se simte într-un "grav pericol", pe fondul dosarelor penale în care este implicat, el precizând că speră ca Justiţia "să nu se facă în cabinetele de partid".

Deputatul Cosette Chichirău a scris, joi, pe Facebook că şefii PNL ar trebui să se disocieze de declaraţiile lui Mihai Chirica şi să-i retragă sprijinul politic.

"Cer conducerii naţionale a PNL să se disocieze urgent de declaraţiile lui Mihai Chirica şi să-i retragă sprijinul politic. Primarul Iaşiului a declarat că se află într-o situaţie care îi «slăbeşte încrederea în justiţie într-un mod radical», insinuând că justiţia s-ar putea face «în cabinetele de partid». Sper ca PNL să nu gireze prin tăcere discursul lui Chirica. Este un discurs tipic de pesedist prins la furat, din categoria Dragnea- Năstase. Iar asta nu face cinste PNL", a precizat liderul USR PLUS Iaşi, Cosette Chichirău.

Ea a afirmat că orice altă decizie a liberalilor în afară de retragerea sprijinului politic este "o tentativă de a pune batista pe ţambal, iar ieşenii nu vor tolera asta”.

"De asemenea, cer CSM să ia atitudine faţă de declaraţiile primarului Iaşului. Astfel de insinuări fac rău sistemului de justiţie din România, sunt incorecte faptic şi sunt nocive pentru societate”, a scris Cosette Chichirău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.