Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosette Chichirău (USR) ironizează alegerile din PNL! Mesaj pentru femeile liberale: 'Liberalismul autohton duhnește deocamdată a misoginism'

cosette chichirau

Cosette Chichirău, parlamentar USR, remarcă faptul că în echipa proaspătului ales în fruntea PNL, Nicolae Ciucă, nu era nici măcar o femeie care să urce pe scenă. Înconjurat doar de bărbați, Nicolae Ciucă a fost ales fără probleme în fruntea liberalilor, alegerile fiind formale, mai ales că el era singurul candidat.

„Pentru toate femeile din PNL: știu că sunteți acolo și că meritați să conduceți. Dar liberalismul autohton duhnește deocamdată a misoginism”, a spus Chichirău, pe pagina ei de Facebook.

Afirmația făcută de Chichirău vine și în contextul proiectului legislativ propus de senatoarele PNL Alina Gorghiu şi Iulia Scântei, care vor ca subvenţiile acordate de la bugetul de stat partidelor să fie împărţite şi în funcţie de numărul femeilor alese efectiv în Parlament şi în autorităţile locale de fiecare formaţiune. Vezi mai multe aici: Proiect incendiar: partidele politice ar urma să primească subvenții în funcție de numărul femeilor promovate în funcții .

Nicolae Ciucă, premierul României, a fost ales președinte al PNL, după ce a fost unicul candidat al partidului și după ce a primit o derogare specială ca să candideze. Ciucă a fost ales cu 1.060 de voturi din cele 1120 exprimate. 60 de voturi au fost anulate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.