Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosette Chichirău (USR PLUS) îl face praf pe Cîțu: 'S-a urcat beat la volanul Guvernului și a dat cu Guvernul de gard'

cosette chichirau

Deputata USR PLUS Cosette Chichirău are o poziție dură în criza politică din România, generată de decizia premierului de a-l demite pe ministrul Justiției, Stelian Ion..

„Premierul Cîțu s-a urcat beat la volanul Guvernului și a dat cu Guvernul de gard. Asta a făcut prin această atitudine de a nu consulta, din nou, partenerii de Coaliție pe un program uriaș. Vorbim de 50 de miliarde. Și de a demite un ministru din cu totul alte motive printr-un abuz de putere. Asta înseamnă să te urci beat la volanul Guvernului!”, a declarat pentru Radio HIT Cosette Chichirău, care a avansat și soluția ieșirii din criză: „Domnul Cîțu să plece acasă!

„În acest moment cuvântul domnului Cîțu nu mai valorează nimic, nu doar că a promis că nu mai demite miniștri. Noi avem un acord semnat după incidentul Vlad Voiculescu în care scrie că agenda Guvernului este prestabilită de premier împreună cu vicepremierii într-o ședință pregătitoare săptămânală. Deci nu putea să pună pe ordinea de zi un proiect de o asemenea anvergură, PNDL de 50 de miliarde, fără să consulte celelalte partide din coaliție. Deci a încălcat un acord scris pe care noi îl avem în coaliție.

De aceea noi am spus aseară că vom susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Noi vrem să continuăm într-o coaliție politică formată din PNL, USR PLUS și UDMR, dar nu cu acest domn care nu se poate ține de cuvânt. Mai ales când vine vorba de guvernarea României, asta contează și mai mult. Pentru că nu vorbim de a fi beat la volan sau de a nu-ți plăti datoriile, cărțile de credit, vorbim de guvernarea unei țări”, a declarat deputata USR PLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.