Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosilierul general al PSD îl ironizează pe Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: Cuceritorul cu ochi albaștri

Ministerul Energiei
Sebastian Burduja

Consilerul general al PSD Adrian Vigheciu îl ironizează pe candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja. Cel din urmă s-a declarat convins că „îi va bate măr” pe Gabriela Firea și Nicușor Dan.

„Sebi Burduja, cuceritorul cu ochi albaștri și la propriu care deja se visează primarul Bucureștiului, a bătut toată viața lui două covoare și câteva apropouri. Mă rog, mai multe apropouri.

Mai nou, energia cu care a fost uns în guvern pare că-l face să ignore anumite realități. De pildă, că timp de 3 ani a cauționat și a promovat public activitatea dezastruoasă a duetului Nicușor-Clotilde. Lucru de care acum se dezice cu nonșalanță: „vi s-a părut””, scrie Adrian Vigheciu pe Facebook.

”Sebi, Sebi… Între două școli în străinătate, trei cărți publicate și nenumăratele podcasturi pe care le vizitezi, mă mir că ai mai avut timp să înveți să faci „politică” pe stil vechi. De fapt, nu mă mir, scuze. Dar mă întreb dacă vei investi tot atâta energie și disponibilitate și în problemele reale ale Bucureștiului. Asta așa, tot ca apropo.

P.S. Mai e și convins că-i „bate măr” și pe Firea, și pe Nicușor. Ce să zic, cu convingerile omului nu e bine să te pui. Mai ales dacă nu sunt doar ale lui, ci și alte acelora din spatele lui. Sau…?”, conchide acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.