Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coșmar pentru turiști români, la un hotel de 5 stele: Am fost mușcați peste tot. A trebuit să dăm foc la bagaje

hotel 5 stele

O familie de turiști români se pregăteau de o vacanță de vis, dar totul s-a transformat într-un adevărat coșmar. Turiștii români, care trăiesc în Marea Britanie, au plătit peste 3000 de lire sterline pentru o vacanță la un hotel de 5 stele din Turcia.

Din păcate, totul s-a transformat rapid în coșmar, asta pentru că în camera de hotel existau ploșnite și până dimineață toată familia avea mușcături pe întreg corpul.

„Cum am ajuns la Recepție ni s-a propus upgrade la cameră, din cameră dublă să ne dea family room la un preț chipurile redus. Am acceptat, am plătit 70 euro ca să ajungem în camera 1240 infestată cu bed bugs (n. red. - ploșnițe). Dimineața lenjeria pătată de sânge, când am ridicat saltelele pur și simplu plin de aceste insecte. Ne-am adresat recepției și ne-au schimbat camera (ei nu știau chipurile de problemă, deși pe timpul zilei cineva a venit în toate camerele pentru dezinsecție), dar prea târziu, noaptea am fost mușcați toți, iar semnele erau vizibile cam a doua zi. Am mers la doctor, am plătit 200 euro consultația plus rețeta. Mușcăturile au dus la infecție chiar”, a povestit turistul, care a postat sub anonimat.

content-image

Reveniți în Marea Britanie, turiștii au fost la medic care le-a dat tratament 7 zile cu antibiotic și i-a sfătuit să ardă toate bagajele cu care au venit din concediu.

„Ajunși în UK la medic, diagnostic - infecție, tratament - 7 zile antibiotic, la întrebarea doctorului (sunt în curte de o săptămână), a zis – ”, a mai menționat turistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.