Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Coşmarul economiei româneşti' - PSD acuză trioul Iohannis-Orban-Cîţu: Şomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fițe

pn psd pnl

Social-democrații au acuzat, marți, că președintele Klaus Iohannis și PNL fac din planul relansării economice a țării „o sindrofie într-un restaurant de lux” și că „șomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fițe”.

„Iohannis și liberalii fac din planul relansării economice a țării o sindrofie într-un restaurant de lux. La asta sunt chiar experți! PNL își lansează un program electoral care nu salvează pe nimeni din cei care chiar suferă în economia românească”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democrații susțin că amânarea măsurilor de relaxare din 1 iulie „chiar îngroapă definitiv” turismul și industria HORECA.

„IMM Invest a fost croit strâmb, 60.000 de firme de subzistenţă nu au primit ajutor, fiind respinse din start de bănci. S-au întors 2 milioane de români în țară, noi deja având 470 de mii de locuri de muncă distruse și 140 de mii de contracte suspendate în nici 100 de zile. Șomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fițe. #Klaustrofobia sufocă economia”, se mai arată în postarea PSD.

Programul economic va fi prezentat miercuri, alături de Klaus Iohannis, a precizat, luni, premierul Ludovic Orban. Potrivit Administrației Prezidențiale, evenimentul va avea loc la Clubul Diplomaților, care este situat în cartierul Băneasa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.