Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coșmarul prin care a trecut un turist la un hotel lăudat de influenceri: un cadavru se afla sub patul lui; bărbatul suspecta că îi miroseau picioarele

antena3.ro
camera hotel

Un turist dintr-un hotel tibetan a simțit în camera sa de hotel un miros urât și a cerut să fie mutat. După două zile a aflat că sub patul ui era un cadavru. De atunci, spune turistul, are probleme cu somnul.

Turistul a petrecut o jumătate de zi în cameră întrebându-se de unde venea mirosul și inițial a suspectat fie brutăria de la parter, fie propriile-i picioare, scrie CNN.

Turistul a aflat două zile mai târziu că un cadavru se afla sub patul lui

Turistul - identificat doar ca Zhang - se cazase la hotelul din Lhasa, despre care se spune că este popular în rândul influencerilor, pe 20 aprilie, potrivit rapoartelor din presa chineză afiliată statului. Abia două zile mai târziu - după ce a schimbat camera - a aflat sursa mirosului, când a fost chemat înapoi în camera inițială de către poliție, scrie Mediafax.

"I-am întrebat ce s-a întâmplat și mi-au spus că a murit cineva. Așa că i-am întrebat unde", a declarat el pentru Shangyou News: "Mi-au spus că sub patul meu".

Polițiștii i-au spus că au deschis o anchetă pentru crimă, dar că el nu era suspect, deoarece cadavrul zăcea acolo de câteva zile înainte de sosirea sa.

Cazul a fost mediatizat pe scară largă în întreaga China, multe instituții de presă afiliate statului publicând imagini video cu arestarea ulterioară a suspectului într-un tren cu destinația Lanzhou, un oraș aflat la aproximativ 2.000 de kilometri de Tibet.

Povestind experiența sa pentru Shangyou News, Zhang a declarat că a părăsit Tibetul imediat ce a ajutat poliția în anchetă.

Dar a spus că încă se resimțea din cauza șocului și că de atunci se luptă să doarmă.

"Stăteam treaz până la 2 sau 3 dimineața în fiecare dimineață și cea mai mică mișcare mă trezea", a spus el. "M-a lăsat într-o stare mentală proastă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.