Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra, anunț de ultimă oră: 'Există posibilitatea să nu convoc jucători de la FCSB şi de la Dinamo'

www.gsp.ro
Cosmin Contra

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, miercuri, că este posibil să nu convoace niciun jucător de la echipele FCSB şi Dinamo, în urma evoluţiilor slabe ale acestora, anunță news.ro.

Citește și: A ieșit la suprafață! Fosta firmă a lui Dan Barna, bani grei pentru susținătorii #Rezist și USR

"În momentul de faţă, există posibilitatea. Avem mulţi jucători şi la naţionala de seniori şi la naţionala de tineret de la aceste echipe. Este clar că forma pe care au arătat-o în acest campionat nu ne dă speranţe că putem să-i chemăm. Nu au cum să ajute în forma asta, dar mai sunt două, trei meciuri. FCSB poate să se califice cu Guimaraes şi toată energia negativă pe care au strâns-o prin aceste înfrângeri să dispară şi să arate altceva în aceste două, trei săptămâni. Mai ales că eu dau convocările vinerea viitoare. Mai au Guimaraes, campionat, Guimaraes, apoi dau lista. Mai au trei meciuri până dau lista. Mi-aş dori din toată inima ca FCSB să se califice în grupele Europa League, aş fi cel mai fericit", a declarat Contra, la Digi Sport.

Citește și: Radu Banciu reacționează după întâlnirea lui Klaus Iohannis cu Trump! ‘Viitorul nu sună bine pentru România’

El a precizat că visul lui este să antreneze una dintre echipele mari la care a jucat, AC Milan, Atletico Madrid şi Getafe, iar dacă nu reuşeşte asta în următorii zece ani se lasă de antrenorat.

"Visul meu este să antrenez una dintre echipele mari la care am jucat, Milan, Atletico. Şi Getafe, că joacă în Europa League. Era să joace în Champions League. Şi dacă nu reuşesc în zece ani, mă las de antrenorat. Dacă nu calific naţionala, contractul meu se termină în decembrie. După naţională aş vrea să antrenez în Spania sau în Italia. Dacă e o echipă care trage la promovare, aş antrena şi în liga a doua", a spus Contra, în vârstă de 43 de ani.

Citește și: Cutremur pe scena politică. PSD, în Opoziție?

Contra a afirmat că selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, a renunţat la naţională din cauza unei probleme familiale grave: "Are o problemă gravă cu fata, am înţeles."

România întâlneşte Spania, la 5 septembrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti şi Malta, la 8 septembrie, de la ora 19.00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în preliminariile Euro-2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.